Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2014 16:53 - Апостолите са антихристи
Автор: ekzoter Категория: Други   
Прочетен: 1556 Коментари: 2 Гласове:
-1



Кога апостолите станаха антихристи

 

Денят на петдесятница е денят на приемане духа на Сатана и превръщане на апостолите в антихристи. Някой може да си мисли, че фантазирам, но истината е по-невероятна и от фантастиката.  Защо? Защото този ден е празникът Шавуот на юдеите. Той се пада седем седмици след Пасха (пак юдейски празник) и е един от трите най-важни религиозни празници на юдеите. На този ден християни все още няма! Има само вярващи в Исус, чакащи чудо. И чудото дойде във вид на огнени езици и ги излапа всичките без изключение.

Исус беше им дал Светия дух, но докато апостолите чакаха Утешителя, който да им напомни какво им е говорил Исус, дойде духа на сатаната като огнени езици и ги измами. Ето кога Исус им даде светия дух. Евангелие на Йоан 20;22 – и като рече (Исус) това, духна върху тях и им каза:

„Приемете светия дух.”

Да, ама не. Ако бяха го приели, нямаше да чакат друг дух от небето.

Доказателството:

Деяния на апостолите 2;1-4 – „и когато настана денят на Петдесятница, всички бяха единодушно събрани наедно. И внезапно стана екот от небето като че идеше силно духане от вятър и изпълни всичката къща дето седяха. И явиха им се езици като огнени (спомнете си за Мойсей и горящия храст. Спомнете си и нещастието на Йов), които се разделяха и седна на всекиго от тях по един. И изпълниха се всички с Духа свят и започнаха да говорят чужди езици, както Духът им даваше да говорят.”

Както се вижда, начините за получаване на духа са различни и действието им е различно. Тези огнени езици не напомнят нищо за Исус нито пък за учението му. Защо?

Каква е разликата? Разликата е тази, че Исус обеща да им прати Дух Утешител в негово име, а не дух разрушител какъвто е огънят от небето, символа на ада. Утешител може да бъде само жена, майка, защото само те могат да утешават и да прощават на децата си. Спомнете си, че когато Исус се кръсти, на него се яви бял гълъб символ на Светия дух (който е небесната майка на Исус), а не огнени езици! А когато Исус се преобрази на планината Тавор, той беше като светлината бял, а не като всеизгарящ огън!

Апостолите и учениците му бяха предупредени за това. Исус им каза, че всички ще го изоставят. И на петдесятница (Шавуот) те го изоставиха. Вече знаете как. И друго много важно нещо им каза.

„Вие ме наричате Учител и Господ. И добре казвате защото съм такъв. (Йоан13;13). Но вие не се наричайте учители, защото един е вашият учител!” (Мт 23;8).

А това е забрана за разпространение на учението му. Защото като няма учители, няма и ученици. И така тайната на неговото учение ще се запази. Нооо, уви те не го послушаха.  И ги предупреди още веднъж с обещание за награда.

„Блажен оня който не се съблазни в мен.” (Лука 7;23).

Но те всички се съблазниха и най-виновен от всички е Петър защото той ги поведе към греха. А тези които са чели новият завет знаят, че Исус единствено на Петър каза: „Махни се от мен Сатана.”

Защо Петър е най-виновен? Защото той излъга всички присъстващи в къщата с невярното си тълкуване.

ДА 2;14 – а Петър с единадесетте стана, възвиси гласът си и проговори им .... това е реченото чрез пророк Йоил: и ще бъде в последните дни, казва бог, ще излея от моя дух на всяка плът и ще пророкуват синовете ви, и дъщерите ви, и юношите ваши видения ще виждат, и старците ваши сънища ще сънуват. И още през ония дни ще излея от духа мой на рабите мои и на рабините мои, и ще пророчествуват. И ще покажа чудеса на небето горе и знамения долу на земята – кръв, и огън, и пара от дим. Слънцето ще се превърне в тъмнота и луната в кръв преди да дойде великият и пресветлия ден господен.

Йоил е пророк на Йехова. Този е Бога който ще излее от собственият си дух върху всяка плът. А Йехова не е Отец на Исус. Защото ако беше, Исус щеше да каже вашият и моят отец – един е, и юдеите нямаше да го убият.

Но той каза: „Нито мене знаете нито отца ми” и юдеите го убиха.

Това че апостолите пророкуват с помощта на този огнен дух е доказателство, че не е духа обещан от Исус, защото духа утешител трябваше да им напомни единствено учението на Исус, а той им даде „знамения долу на земята – кръв, и огън, и пара от дим.” И никакво знамение за „Бог е любов.”

От този ден и нататък апостолите и техните ученици проповядват Йехова и лъже учение на/за Исус т.е. те са антихристи без съмнение и без изключение. Затова и религията християнство е лъжовна. Както казва ДиА, има нещо грешно в кода му, нещо изкуствено, нещо което го прави уязвимо… насила направено, … рано или някога няма да издържи проверката на времето.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lubovakoniamash - Не съм съгласна с твърдението Ви!
07.03.2015 10:03
Върху твърде несигурна основа поставяте изходното положение на твърденията си.
Изключителната важност на Христовото обетование за изпращане на Дух Свети Утешител , на св. апостоли е подчертана с ново потвърждение: „А кога дойде Утешителят, Когото Аз ще ви пратя от Отца, Духът на истината, Който изхожда от Отца, Той ще свидетелствува за Мене" (Йоан. 15:26). Според Божия план за спасение на човека Дух Свети е бил необходим за апостолите, за да се утвърди у тях вярата в богочовешкото достойнство на техния Учител, та, изменени благодатно, да станат жертвени строители на Христовата църква.
Поздрав Дора
цитирай
2. shtaparov - Светите Апостоли не са антихристи а ...
12.02.2016 16:35
Светите Апостоли не са антихристи а посланици Божии,на които лично Христос им нареди да разпространят неговото учение сред човечеството.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ekzoter
Категория: Други
Прочетен: 81658
Постинги: 21
Коментари: 29
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031