Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2016 10:52 - От къде идват рептилите?
Автор: ekzoter Категория: Други   
Прочетен: 2072 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мястото на тяхното пребиваване откриваме в книгата „Изумрудените скрижали”

Осми изумруден скрижал на египетския Бог Тот Атланта.

„Слушай, о човеко, дълбините на моята мъдрост. Давам ти скрити за човека познания. Далеч в миналото преди Атлантида да е съществувала, там имаше хора, които дълбаеха в мрака, използваха черна магия, викаха създания от великите дълбини под нас … Единствено чрез кръв те можеха да добият форма! Единствено чрез човека можеха да живеят в света … Живееха те в Атлантида като сенки, но от време на време сред хората се явяваха. Да, когато някой им предложеше кръв, те се появяваха, за да живеят сред хората. В човешка форма се движеха сред нас, но заради хората ... само на тях бяха прилични. Когато магията биваше вдигната, се откриваха змийските им глави, ... но хора бяха сред хората.

Промъкваха се в управите, приемайки форми, присъщи на хората.

Убиваха чрез изкуството си главите на царствата, приемаха тяхната форма и управляваха хората … От царството на сенките се стремяха да унищожат човека и да управляват вместо него.

Внимавай, човеко, Змията все още живее на място, което от време на време към света се отваря. Невидими те се движат сред вас по места, където обредите са били изречени. Отново във времето те ще приемат външният вид на човека.”

Това е. Бог Тот е предупредил човечеството за опасността от рептилите, но от това се възползваха юдеите ционисти за да владеят народите по света.

 

С каква кръв се призовават (захранват) рептилите? Призовават се с плацентна кръв открадната от родилното отделение.

Това е кръвта, която циркулира между плацентата (майката) и детенцето.

Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот! Каква е тя и колко е, такова ще е здравето на човека през целият му живот! 

Тя е наситена с имуноглобулини и в нея е най-силният имунитет за целия бъдещ живот на това детенце. Не само имуноглобулин, но и стволови клетки съдържа. Изобщо съдържа всичко необходимо за живота на сянката която чрез черна магия се превръща в човек-рептил.

Природата прави така, че детето да се появи на този свят, въоръжено с най-силен имунитет! Затова тази кръв между ценителите се цени повече от платина и брилянти! Наравно с въздуха. Затова, разбира се, ценителите на кръвта (юдеите), са заинтересовани да я придобиват безплатно!

Как става снабдяването им с човешка кръв?

За да се погуби наполовина здравето на бебето (!) – се прави именно така, както те го правят, по всичките правила на акушерството: веднага след появата на новороденото – веднага защипват пъпната връв! И понеже кръвта е разпределена между майката и детето примерно по равно, то по-ранното защипване на пъпната връв довежда до това: половината от обема на циркулиращата кръв на детенцето, попада в капан, и остава в отрязаната плацента, а плацентите от всички родилни домове, по света, независимо от социалния строй на страната, се събират в хладилник и всеки ден, специално за тях идва специална кола, и от там, на сборния пункт, и на летището – и днес тези плаценти отлитат от страната в неизвестна посока! В страната може да е война, революция – няма никакво значение – системата за глобално събиране на плацентната кръв работи непрестанно и точно.

Така те улавят половината от обема на плацентната кръв в капан и веднага я изпращат за износ, от целия свят, на неизвестен потребител! И този „потребител“ е толкова могъщ и суров, че плацентната кръв се събира от всички страни и при всякакви обстоятелства!

Кой има такава власт, за да лишава всички гойски (не еврейски) деца в света от половината им най-добра кръв?

Къде отиват плацентите, пъпните връзки и кръвта им, наситена с имуно-глобулини и стволови клетки?

Ето го крайният и единствен получател.

 

„МЕДиЦИОН“! Окото в триъгълника.

 

И си спомнете думите на кървавия пълномощен диктатор на Украйна – румънския (а всъщност – български) евреин Раковски – Рейковер (redsymphony.htm)  за това, че … властта над този свят е в такива същества, които могат да накарат половината свят да произвежда говна, а другата половина да ги яде“!

Това е толкова сериозно, че ако ние изобщо желаем да измъкнем Злото на светло, трябва да дърпаме именно тази нишка, свързана със събирането на плацентите и кръвта от пъпните връзки, и на кръвта въобще, изземването на органи и износа на деца за канибалите. Така ние ще стигнем до рептилоидите в човешки образ, веднага и по най-краткия път!

Въпроса за кражбата на плацентна кръв трябва да се поставя пред органите на властта, да се поставя ребром, и всички, които препятстват, да се унищожават физически. Това е война. Трябва ясно да си го представите. Това е война! А, на война, като на война!”

И така, в „Изумрудените скрижали” на Тот Атланта намерихме доказателство, че плацентната кръв е необходима за живота на рептилоидите. Тези от които произлизат юдеите, а те произлизат от египетските жреци магьосници, специалисти в черната магия (виж Библия, Изход). Сега, юдеите-ционисти-рептили командват света чрез САЩ.

Войната (студена или топла) между САЩ и Русия е война между двама братя,  Енлил (земно-воден) и Енки (рептилоид) описани в Шумерските глинени плочки. От тях знаем, че Европа и Азия са дадени за владение на Енлил, а Египет и Мезо Америка – на Енки. Това е причината САЩ  да хвърлят много средства за овладяване на океаните, но змията си е змия, може да плува, но под водата няма шансове. И на сушата няма да има защото преди 4-5000 години рептилоидите бяха от губещата страна.

 

Източник: https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/04/16/%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%B8/

 

„Изумрудените скрижали”

           




Гласувай:
5



1. marley - Добро утро!
11.02.2016 09:51
Говори се, че кралицата на Британия е от рептилоподобните. Сакскобурготите - също.Но, до колко тази новина отговаря на истината, в този свят на дезинформация е трудно да разберем.

Успешен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ekzoter
Категория: Други
Прочетен: 81788
Постинги: 21
Коментари: 29
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930